top of page

Vanecoaching Gruppeforløb

Et vanecoaching gruppeforløb med fokus på de forandringer der følger med, når man bliver forældre. Du får måske ikke trænet og spist som du ønsker - og som du måske gjorde inden du fik børn? Og måske behøver det ikke være det samme længere? På dette forløb hjælper vi dig til at skabe vaner, der stemmer overens med dine værdier. På vej dertil har vi fokus på at skabe en vej for dig, der er realistisk, selvkærlig og holdbar på den lange bane.

første_edited_edited.jpg

Hvad er Vanecoaching?

Vanecoaching er en coachingmetode der hjælper dig til at forstå og ændre dine vaner og adfærd for at opnå de resultater du ønsker. Gennem vanecoaching arbejder du både med dine gamle vaner, som du ønsker at ændre samt de nye vaner, som du gerne vil implementere i din hverdag. 

Vanecoaching er også en bevægelse væk fra firkantet kontrol, faste madregler og dårlig samvittighed – hen mod et fleksibelt forhold til mad, bevægelsesglæde og selvomsorg.

Gennem vanecoaching hjælpes du til selvkærligt og varigt at nå dine mål hvad end du drømmer om vægttab, mindre madstress, mere bevægelse eller noget helt andet.

Hvorfor skal jeg være med?

Det kan være en stor omvæltning at blive forælder både fysisk og mentalt. Én af disse omvæltninger indebærer, at ens egne behov konstant bliver tilsidesat for sit barns (/sine børns), så helt basale behov som at spise og drikke, sove, eller at bevæge sig, sidde og ligge i rare stillinger kan blive en udfordring i dagligdagen. På dette forløb snakker vi om dine vaner, om hvordan vi kan få skabt en hverdag, der stemmer overens med dine værdier, hvor du både husker dine egne og dine børns behov, og tilpasser dem din (nye) rolle om forælder.

this_edited.jpg
denne_edited.jpg
denne_edited.jpg

Det skal der ske

Vi starter altid med at træne 45 min efterfulgt af ca. 45 minutters oplæg og øvelser omkring oplægget. Der vil være mulighed for at tage tørt tøj på imellem.

Når vi åbner op for vores udfordringer, har vi også mulighed for at spejle os i hinandens udfordringer – ofte har vi mange af de samme udfordringer i hverdagen.

Forløbet er derfor ikke én-til-én-coaching, men derimod gruppecoaching, hvor du har mulighed for at få redskaber til at blive klogere på dig selv og have en nysgerrig tilgang til dine vaner og din adfærd.


For 1500 kr får du:


6 sessioner af 90 min med både træning, oplæg og dialog hver gang. 
Vi vil komme omkring følgende seks temaer: 


1. Hvad er vaner på godt og ondt. 
2. Værdier.

3. Sort/hvid tænkning omkring sundhed - hvordan påvirker det vores hverdag. 
4. Målsætninger og udfordringer.
5. Sult og mæthed. 
6. Bevægelse. 

Majken_edited.jpg

Majken tager dig
kærligt i hånden 

  • Kandidat i Idræt og Sundhed v. Syddansk Universitet

  • Vanecoach v. MadroInstituttet

KOMMENDE FORLØB

Start uge 15
6 ugers forløb

Hver torsdag 
Kl. 17.30-19.00

 

Næste forløb starter efter sommerferien 2023


 

Det med småt

Tilmelding er bindende. 

Ved sygdom hos instruktør gennemføres gangen en anden dag, som der findes frem til i fællesskab.

Forløbet oprettes kun ved minimum fire deltagere. 

Øvrige spørgsmål kontakt os endelig.

bottom of page