top of page

KAFFEBAR

smid sko_edited.jpg

FACILITETER &
HVAD VI SÆLGER

I vores kaffebar er det vores vision, at voksne og børns behov, skal gå op i en højere enhed. 

Mens du drikker din varme kop kaffe, kan du nemlig nyde synet af dit barn, der leger på vores indendørs legefaciliteter eller måske ammer ved dit bryst. 

Hos Små Stjernstunder får du altid serveret en god økologisk kaffe fra Holy Bean, som er et fynsk mikroristeri. Derudover vil det være muligt at stille den lette sult med håndmad såsom croissanter, kanelsnurrer og boller mm. 

Hvis du er fanget udenfor med et barn, som kun vil finde sig i at ligge i en trillende barnevogn, serverer vi også både kaffen og maden to go. Du kan vandre en hyggelig tur i H.C. Andersen området et stenkast fra vores lokation. 

PRAKTISK INFO

Kaffebaren er åben for alle, uanset om man er medlem hos os eller ej. Du behøver heller ikke at være forældre eller låne børn for at besøge os. Kaffebaren er for alle. 

Vi har dog enkelte forventninger til dig, som besøger vores kaffebar. Først og fremmest skal du have skoene af, da små børn skal have mulighed for at lege og ligge på gulvet uden at rode rundt i skidt og møg.

 

Derudover forventer vi, at du lader madpakken blive hjemme, og i stedet støtter os, så vi kan blive ved med at danne rammerne for Små Stjernestunder for dig. 

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

bottom of page