top of page

DANSELEG


Dans er forbundet med et hav af gode egenskaber. Dans kan gøre os glade, udfolde vores kropsbevidsthed og kreativitet, og den kan give en stund hvor vi slipper kontrollen i en måske hektisk hverdag. Derudover styrker dans barnets motorik. 

image3.png
Kopi af Kopi af Kopi af Kopi af Kopi af Kopi af Kopi af Kopi af Kopi af Kopi af Mint Green

DANSELEG

Danseleg er som navnet antyder en kombination af dans og leg, hvor alle kan være med. Gennem en legende tilgang til dans ønsker vi at give barnet en naturlig danse- og bevægelsesglæde gennem leg, dans, rytmik og sang. 

Det bærende element vil være lege, men der vil også være små, simple sekvenser, hvor børnene skal forsøge at efterligne instruktørens bevægelser - her kan børnene være med i det omfang de kan og har lyst til.

 

Danselegen vil primært være for børnene, men én forældre pr barn er velkommen i holdsalen, hvor de også kan blive inkluderet i enkelte af legene sammen med deres barn. 

 

Danseleg tilbydes for 2-5 årige, og kan tilgås gennem både medlemskab, klippekort og enkelttur, hvilket du kan læse mere om under priser. Du kan se hvornår Danseleg udbydes i vores ugeplan.

Øvrige hold for dig og din tumling:

- Tumleleg

- Yogaleg

- Akroyoga

- Musikleg

bottom of page